Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Χορηγοί

  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Space Hellas είναι System Integrator στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Δραστηριοποιείται από το 1985 προσφέροντας στην αγορά ένα ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με το υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυό της. Στην πολυετή πορεία της έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μία εντυπωσιακή λίστα ολοκληρωμένων σύνθετων έργων. Ως καινοτόμος εταιρεία προσφέρει λύσεις προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις υψηλού κύρους, στον ιδιωτικό, δημόσιο και αμυντικό τομέα. Η δέσμευσή της για συνεχή επένδυση στην Έρευνα και Ανάπτυξη, της προσφέρει ένα σημαντικό προβάδισμα στις αγορές ICT και ασφάλειας που κινούνται γύρω από δραστηριότητες καινοτομίας και γνώσης. H Eταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC27001:2013, συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2004, καθώς και υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, θυγατρικές σε πέντε χώρες του εξωτερικού και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή. Η Space Hellas είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ATCOM κατέχει ηγετική θέση στο Digital Business στην Ελλάδα, με εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών. Προσεγγίζοντας στρατηγικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η εταιρεία έχει αναπτύξει περισσότερα από 4,000 ολοκληρωμένα έργα Διαδικτύου για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.
Το εξειδικευμένο ΑΚΑΜΑΙ Business Unit της ATCOM, αποτελεί τον βασικό reseller των υπηρεσιών της ΑΚΑΜΑΙ στην Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας, content delivery και web performance, με πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από διαφορετικούς κλάδους όπως, ενδεικτικά, ο τραπεζικός - χρηματοοικονομικός, οι τηλεπικοινωνίες, το λιανεμπόριο και τα Μέσα Ενημέρωσης.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και αντλώντας από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει. Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team