Σταυρούλα Καραγιάννη
CISOs Panel

Σταυρούλα Καραγιάννη

CISO, Allianz Greece

Η κα Καραγιάννη είναι η CISO και Επικεφαλής για την Προστασία και Ανθεκτικότητα – Head of Protection & Resilience -  στην Allianz Ελλάδος & Κύπρου. Προηγουμένως, ήταν η Lead για την Ασφάλεια Πληροφοριών και Επιχειρησιακή Συνέχεια στην ΑΧΑ Ελλάδος.

Διαθέτει παραπάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών, Επιχειρησιακής Συνέχειας και Διαχείρισης κινδύνων · έχει «υπηρετήσει» ως σύμβουλος ασφάλειας πληροφοριών σε 2 από τις 4 μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες του κόσμου – Cyber Security Senior Security Advisor στην Ε&Υ και Risk Assurance Service Consultant στην PwC.

Επιπλέον, έχει διδάξει «Διαχείριση Κρίσεων και Καταστροφών» ως επισκέπτης καθηγητής στο BCA College, σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Στην πολυετή εμπειρία της έχει εργασθεί σε έργα σε πληθώρα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου των μεγαλύτερων Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, Ασφαλιστικών Εταιρειών και Τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι επαγγελματίας με ισχυρό υπόβαθρο παροχής υποστήριξης σε οργανισμούς σχετικά με την ανάπτυξη και την ενίσχυση της δομής της ασφάλειας των πληροφοριών και της επιχειρησιακής ανθεκτικότητας, την Ιδιωτικότητα και την προστασία των δεδομένων, την Στρατηγική και τη Διακυβέρνησης της Ασφάλειας, την ασφαλή ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων, την υλοποίηση και εφαρμογή διεθνών προτύπων (ISO 27001, PCS / DSS), τη διαχείριση κρίσεων και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης καθώς και την συνέχεια των υπηρεσιών Πληροφορικής.