Μιχάλης Μίγγος

Μιχάλης Μίγγος

ΙΤ Director, TicTac Cyber Security

Ο Μιχάλης Μίγγος είναι επιχειρηματίας, keynote speaker, σύμβουλος σε θέματα Τεχνολογίας με έμφαση στην κυβερνοασφάλεια, την ανάκτηση δεδομένων,  των κρυπτονομισμάτων και της τεχνητής νοημοσύνης.

Είναι συνιδρυτής και μέτοχος στις εταιρίες  Tictac Cyber Security & CyberX, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως σύμβουλος σε θέματα καινοτομίας στον τεχνολογικό κλάδο. Διατηρεί το προσωπικό του blog μέσω της ιστοσελίδας Mikemingos.gr και το κανάλι του στο Youtube.

Ασχολείται επαγγελματικά με την Πληροφορική από το 1996 και έχει διατελέσει  IT AdministratorWeb DesignerCopywriterProject Manager και ιδιοκτήτης εταιρίας Web Hosting πριν ασχοληθεί με την ανάκτηση δεδομένων επαγγελματικά, το Cyber Security και τον χώρο του Bitcoin και των Κρυπτονομισμάτων ως εισηγητής σεμιναρίων τεχνικής καθοδήγησης.

Από το 2003 έχει κάνει πολλές δημόσιες ομιλίες ως keynote speaker σε πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και οργανισμούς για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την κυβερνοασφάλεια και τα κρυπτονομίσματα. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο είναι απόφοιτος Πληροφορικής & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με Msc in Information Systems.